Snel automatische coronapas of Antigen uitslag toegangs check en eventueel mondkapje en/of temperatuur controle! 1G/2G/3G/2G+

Nieuw nu ook automatische Antigen Sneltest controle !!

 

Eenvoudige en snelle CoronaCheckScanner QR code scanning van EU digitaal certificaat , CoronaCheck en/of temperatuurcheck en eventueel mondkapjescontrole vanaf 495.00 euro excl. btw. Altijd week op proef ! Tevens mogelijkheden om lijsten met datum en tijd van bezoekers/medewerkers per dag of per week te bekijken of te exporteren.

Naručite izravno ili zatražite besplatni demo i sami ga testirajte!

Biora beschikt over makkelijke, voordelige en accurate Scanners die diversen handelingen/zaken  kunnen controleren. De scanner controleert de corona toegangspas met de QR code van de bezoeker of de Test uitslag van een Antigemtest en meet eventueel meteen de temperatuur van elke bezoeker, uit te breiden met een automatische mondkapjes controle en aan te sluiten op poortjes en deuren zodat personele inzet niet meer nodig is. Het  detectie systeem is aangepast op de Europese markt, met diversen taal en instructies. De automatische scanner staat garant voor hoge prestaties en betrouwbaarheid, gebaseerd op infraroodtechnologie. De koortsmeter of automatische Coronacheck scanner kan jaarlijks of op een gewenst moment gekalibreerd worden met onze BlackBody.

Tevens kan het systeem, met onze gratis Biora software, gebruikt worden als toegangscontrole, als automatische aanwezigheidsregistratie in ruimtes/gebouwen kantoren en hij kan contactloos deuren en poorten openen met gezichtsherkenning of QR code (biometrisch) mits elektrisch.

Interesse in automatische1G, 2G, 3G of 2G+ kontrole en in resellen in Europa ? Mail naar info@biora.nl (dropshipments mogelijk).

Het display: contactloos Corona pas scannen en meten op afstand

De Corona toegangsscanner kan gemonteerd worden aan de muur, op een tafel/balie, op toegangspoortjes of op een stevige standaard van 110 cm. Temperatuur meten op afstand gaat zo heel makkelijk!

De Coronapas scanner en temperatuur scanner kunnen we bij u op locatie monteren, installeren en programmeren. Uiteraard kunnen we het display ook in ons magazijn voorbereiden zodat u hem zelf kunt installeren in uw organisatie.

Za prijevoz brinemo sami kako bismo zajamčili kvalitetu.

Iz svog ureda možemo izvršiti prilagodbe i ažuriranja, a da ne moramo navratiti. Ne samo daljinsko mjerenje temperature, već i daljinsko ažuriranje!

Video BIO5T Alarm

Video BIO7T English Access Allowed

Video BIO8T with Gate English

Video BIO7T Nederlands

Video BIO7T Deutsch

Video BIO7T CovPas Masker und Temperatur Deutsch

Video BIO6T Deutsch ungültig

Video BIO6T Deutsch gültig

Video BIO6T Deutsch Printer

Video BIO6T Nederlands

Video BIO5T gate Sportschool

Video BIO2T 

Video BIO3T

Het gebruik van de coronacheckscanner 

Het automatische Covid QR code toegangssysteem kan worden gebruikt bij personeelspassages, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, grote kantoren en in het openbaar vervoer. Een bijkomend voordeel is de herkenning van het dragen van een mondkapje. Draagt iemand geen mondkapje, dan geeft het apparaat een seintje. De nauwkeurigheid kan jaarlijks of wanneer gewenst getoetst worden met onze BlackBox.

Dankzij de netwerkintegratie kan de corona pas scanner  worden geïntegreerd in uw bestaande toegangscontrole systeem.

Slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku kako biste razgovarali o svim detaljima. Zatražite i besplatnu demonstraciju kako biste sami otkrili što to može značiti za vašu organizaciju.

Sve pogodnosti na prvi pogled

  1. De meeste QR code toegangs en  temperatuurmeters worden door een personeelslid vastgehouden. Een onnodige kostenpost. Biora  screening staat op een strategische plek en verricht betrouwbare metingen en Covid QR code toegang
  2. Neobvezno: osobe bez maske za usta prepoznaju se i postaju svjesne toga.
  3. Mjerenje se odvija za pet sekundi i potpuno je AVG-dokazano. Podaci nisu pohranjeni. Uz to, natpis jasno navodi da je mjerenje dobrovoljno i nije obvezno.

 

 

Koristi se u:

ugostiteljstvo
Prijevoz (vlak, autobus, zrakoplov)
Škole
zdravstvo
Velike tvrtke
Sport
Kazalište

Tehnički podaci 

 

Kamera 1,9MP

Detektor temperature Termovizijska kamera, Sony senzor

Linux operativni sustav

Zaslon 7 “IPS HD kvaliteta

Sučelja RS485, RS232, RJ45, relej

LED infracrveno, bijelo svjetlo

Napajanje 12VDC (max. 12W)

Dimenzije panela 220 × 112 x22 mm

Klasa zaštite IP66

Udaljenost za mjerenje temperature 0,5 - 1,0 m (preporučena udaljenost od 0,75 m)

Točnost temperature ± 0,355 ° C

Raspon pokrivenosti 36 ° C - 39,8 ° C

CE odobrenje EN 55032, EN55035

Brzina prepoznavanja 5 sekundi

Protokoli IPv4. TCP / IP, HTTP

Radna temperatura -20 ° C - 50 ° C

Vlažnost 10% -90%, bez kondenzacije

Preporučeni nagib 5 - 15 stupnjeva

Automatisch EU QR code toegangssyteem Temperatuur  meten op afstand

QR code scan en of temperatuur meten bij binnenkomst kan betrouwbaar en veilig met de detectie apparatuur van Biora. In vijf seconden wordt gecontroleerd of de QR code ok is en wordt de temperatuur van bezoekers gemeten. De detectie camera geeft tevens aan of er sprake is van een normale of afwijkende temperatuur. Het is een betrouwbaar en tijdbesparend hulpmiddel om op afstand temperatuur en koorts te meten. Met het automatisch covid QRcode  toegangssysteem zorg je voor een veilige omgeving voor bezoekers van jouw bedrijf of organisatie.

Eenvoudige en snelle QR code en temperatuur check voor iedereen.

Uvoznik lokacije

Biora

Energieweg 26, 6651 KH, Druten- NL

Sve cijene su bez PDV-a.

info@biora.nl  

0031(0)85-4865755 (algemeen)